Výletový tábor

Od 22. do 26. júla (2019) sme sa s deťmi vybrali putovať krížom krážom po Slovensku, veď preto sa aj náš tábor volá výletový :). 

Pondelok:
Na úplný začiatok tábora sme sa zoznámili s pravidlami a BOZP. Rozdelili sme sa do skupiniek a vyrazili sme smerom na Oravský hrad, kde nás čakala moderovaná prehliadka hradu. Cestou domov sme sa ešte zastavili v detskom zábavnom svete Kongo v Žiline, kde sme si vyskúšali všetky možné atrakcie pripravené pre deti. 
Utorok:
Kvôli nepriaznivému počasiu sme zamenili v tento deň plánovanú návštevu rozprávkovej dedinky Habakuky za Zveropark Žarnovica. Táto ZOO bola netradičná v tom, že nás počas návštevy sprevádzala sprievodkyňa, ktorá nám rozprávala o ríši zviera.
Streda:
Vytúžená ,,dedinka“ Habakuky v Donovaloch nás už čakala. Rozprávkové bytosti a postavy sme mohli vidieť na vlastné oči …. a ešte nám aj zahrali krásne rozprávky. Veľmi sa nám to páčilo, pretože aj my deti sme boli súčasťou deja a mohli sme doň zasiahnuť.
Štvrtok:
Vo štvrtok sme vyrazili do Harmaneckej jaskyne. Pre mnohých z nás bol výstup k jaskyni náročný, pretože sme už dlho na žiadnej turistike neboli, ale všetci sme to nakoniec zvládli a výstup dopadol úspešne. V jaskyni bolo nádherne, ale zima. Museli sme sa dobre obliecť, ale stálo to za to, za tu nádheru, ktorú stvoril Stvoriteľ. Dokonca sme videli aj netopierov. A keď sprievodca v jaskyni zhasol všetky svetlá, to ticho a tma … bolo to naozaj ohromujúce.
Piatok:
Posledný deň nášho putovania začal, ako vždy, v našom centre modlitbou. Po nej sme vyrazili do Strečna na plte. Mnohí z nás boli na pltiach po prvýkrát a kto ešte na nich nebol, tomu to tiež odporúčame. Počas splavovania sme dobre zasmiali pri rozprávaní historiek nášho pltníka.
Kedže nám ešte ostával čas, vrátili sme sa do centra na spoločný obed, po ktorom si pre nás animátori pripravili zábavný program a súťaže.

Na tomto tábore sme mohli spoznať nových priateľov a naše krásne Slovensko. Už teraz sa tešíme, čo bude pre nás pripravené na ďalší rok.

Fotogalériu z akcie zobrazíte kliknutím na obrázok ↓↓↓

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.