Ako nebyť pyšným :)

Divadelné predstavenie o pyšnej princeznej ste si mali možnosť pozrieť na Bodke za prázdninami, no to nebola ani zďaleka jediná akcia, na ktorej sme ňou ľudí poučili a dúfame, že aj trochu pobavili. Koncom už minulého školského roka sa do nášho Pastoračného centra presunuli zo svojej Materskej školy na Ulici Komenského zvedaví predškoláci očakávajúci veľké prekvapenie. Lúčili sa totižto so svojimi kamarátmi a učiteľkami, ktoré sa im rozhodli na pamiatku venovať okrem iného práve už spomínané divadlo. Budúci usilovní prváci bez váhania pomáhali detektívke odhaliť zlú vlastnosť princeznej a inokedy samotnému mladému princovi Miroslavovi zachrániť pyšnú princeznú od jej pýchy. Nakoniec sa im to spoločne podarilo najmä vďaka trpezlivosti a láske. Žiadna tvárička neodišla bez úsmevu a malého darčeku v podobe kvetinovej lízanky priamo od princeznej a princa.

8. septembra nás na pozvanie pani učiteľky privítali žiaci Základnej a Materskej školy na Rudinskej ulici. Na naše prekvapenie sa predstavenia zúčastnili aj žiaci vyšších ročníkov, no aj oni odchádzali obohatení. Deti sa rozprávke potešili a mladší žiaci divadelníkov potešili potleskom a kresbičkami, ktoré im s láskou vytvorili.

Ďakujeme paniam učiteľkám za možnosť potešiť a zároveň poučiť detských divákov a taktiež aj deťom, ktoré sa do predstavenia s ochotou zapájali.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.