Leto 2022

Ďakujeme Pánu Bohu za požehnanie a ochranu na troch letných táboroch a v herni, kde sa deti mohli prísť počas leta zahrať.

Prvým táborom bol Týždeň objavov sme 11.-15.júla navštívili zaujímavé miesta Slovenska – pozreli sme si Trenčiansky hrad, navštívili sme Považské múzeum, zabavili sme sa v Jump Street aréne v Brodne, videli sme zvieratká v Ekoparku v Piešťanoch a odviezli sme sa loďou na Orave. Počas týždňa sme sa zabavili, spoznali nových kamarátov a v piatok sme zakončili tábor v centre.

Pre deti ZŠ bol pripravený dochádzkový tábor Dobrodružstvo v centre, kde sme spolu spoznávali jedinečné kráľovstvo a objavovali jeho komnaty: priateľstvo, krásu, odvahu, radosť a modlitbu. Každý deň boli pre deti pripravené dobrodružné a zaujímavé úlohy, čítali sme pútavé a inšpiratívne príbehy, vyrábali kreatívne výrobky a spoznávali nových kamarátov. Za nevšednými úlohami sme sa vybrali aj k obľúbenej lipke, navštívili sme aj Jump arénu a Mestskú knižnicu. Na konci tábora sme sa objavovali hodnotu Božieho kráľovstva – lásku.

Najmenšie deti vo veku 5-7 rokov sme privítali v našom centre na tábore Bambino. Spoznávali  sme sv. Františka, s ktorým sme každý deň objavovali svoje dary a talenty. Deti boli veľmi šikovné, odvážne plnili úlohy, vyrábali zaujímavé výtvory a spoločne sme si zahrali aj divadielko. Vo štvrtok bol krásny slnečný deň a my sme sa vybrali navštíviť Budatínsky park, kde sme si urobili piknik a v príjemnom tieniku sa zahrali rôzne hry. Po návrate sme tento krásny čas zavŕšili sv. omšou v Kostole sv. Jakuba. Na konci týždňa zostávala pre deti najnáročnejšia úloha – nájsť poklad s prekvapením. Spoločne sme zažili veľa radosti, hier a zábavy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.