Tábor Bambino

V dňoch 29.7.–2.8.2019 sa stretli v našom centre sv. Jakuba animátori spolu s deťmi na tábore s názvom: BAMBINO DOBRODRUŽSTVO. A o tom, že bolo naozaj dobrodružne sa presviedčali každým dňom.

Pondelok sa zoznámili s dôležitou prácou policajtov, v utorok ich čakali na hasičskej stanici v Kysuckom Novom Meste ujovia hasiči, ktorí im poukazovali výstroj, autá a všetko potrebné pri „boji“ s nebezpečným ohňom. V stredu prišiel do centra  na návštevu pán záchranár, pri ktorom sa mohli dozvedieť viac o tom ako obviazať ranu, keď krváca…použiť trojrohú šatku…ako podať prvú pomoc…ako zavolať prvú pomoc…a mnoho iného…a ako aj na sebe vieme – je lepšie si niečo sám vyskúšať ako len počuť a pozerať sa – tak aj deti mali možnosť všetko čo počuli a videli si aj vyskúšať za pomoci záchranára Peťa.

Sme za stredom týždňa – no to zďaleka nie je koniec dobrodružstvám, pretože vo štvrtok na posádku detí a animátorov čakalo zábavné centrum Kongo v Žiline. A tak sa dopracovali s úsmevom na tvárach a dobrou náladou ku piatku a veľkej pokladovke plnej úloh a zaujímavých disciplín.

A tak veríme, že o rok sa opäť stretne tak radostná zostava detí a animátorov, ktorí spolu prežijú nové dobrodružstvá a odnesú si po táborovom týždni nové zážitky a priateľstvá, ktoré na tábore vybudovali.

Fotogalériu z akcie zobrazíte kliknutím na obrázok ↓↓↓

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.