Nahrávanie nového CD od ZBZ

Náš Zbor Bohom Zvolaný sa pustil do nahrávania prvého CD s /neoficiálnym/ názvom Nech zaznie, ktoré si budete môcť onedlho vypočuť aj vy. Okrem stálych členov nášho zboru hosťujú na CD aj hudobníci ako huslista Jakub Melo a niektorí členovia Ad Hoc orchestra, s ktorým sme spolupracovali na koncerte Večer milosrdenstva. 

V piatok 5.7. sa zbor, pod vedením Mgr. Veroniky Súkeníkovej, presunul do malebnej dedinky na západe Slovenska Nitrianskeho Pravna. Nahrávanie CD sa uskutočnilo v BM RECORDING STUDIO PAJTA u Branislava Valka, ktorý je vlastníkom štúdia. Boli sme milo prekvapení jeho pohostinnosťou, trpezlivosťou, ale najmä profesionálnym prístupom. Vďaka tomu nahrávanie prebiehalo v radostnom duchu bez zbytočného stresu.

V sobotu po celodennom spievaní a hraní, sme sa premiestnili na záhradu, kde sme opekali a neskôr si aj zakrepčili v sprievode Brančiho harmoniky. Na druhý deň sme sa oddýchnutí a duchovne povzbudení zo svätej omše pustili znovu do práce, ktorá trvala až do večera. Po skončení nahrávania sme poďakovali nášmu hostiteľovi a odcestovali naspäť domov.   

O pripravovanom CD vás budeme ďalej informovať prostredníctvom našej stránky. 

– Barča –

Fotogalériu z akcie zobrazíte kliknutím na obrázok ↓↓↓

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.