Myslíme na rodinu

myslime na rodinu

Pozývame všetkých ľudí z dekanátu KNM a okolia, ktorí chcú spolu s nami prežiť dni venované rodine a s rodinou.

[button-red url=“#“ target=“_self“ position=“center“]Deň rodiny 19.4.2015[/button-red]

Začiatok je o 15:00 hod. v Rímskokatolíckom kostole sv. Jakuba adoráciou, pri ktorej sa budeme modliť za rodiny. Program bude pokračovať o 15:45 hod. v Centre voľného času sv. Jakuba prednáškou Richarda Vašečku a diskusiou na tému: „Manželstvo – láska či boj?“ Deti sa budú môcť zahrať v Centre sv. Jakuba. Pre malé deti bude pripravené divadielko, tance a špeciálny program. Väčšie deti si môžu zašportovať, alebo sa zahrať v herni ping-pong, kalčeto a rôzne spoločenské hry. Rodiny si budú môcť posedieť aj v príjemnom prostredí farskej reštaurácie.


 

[button-red url=““ target=“_self“ position=“center“]Deň matiek 10.5.2015[/button-red]

O 15:00 hod. bude v Centre voľného času sv. Jakuba pripravený program pre mamičky, babičky a všetky ženy. So svojím vystúpením sa predstavia deti a mládež z krúžkov, ktoré v CVČ sv. Jakuba prebiehajú: Lentilky-divadelný krúžok, Mamiklub-stretnutia mamičiek s malými deťmi, Zbor Bohom zvolaný-mládežnícky spevácky zbor, Minimažoretky a Tím farských správ.


 

[button-red url=“#“ target=“_self“ position=“center“]Deň detí 30.5.2015[/button-red]

Na deň, ktorý patrí naším deťom je pre nich pripravené pekné divadelné predstavenie. Po predstavení na deti čakajú ešte zaujímavé hry. Začiatok je o 15:00 hod.


 

[button-red url=“#“ target=“_self“ position=“center“]Deň otcov 14.6.2015[/button-red]

O 15:00 hod. začne v Centre voľného času sv. Jakuba program pre rodiny. Muži, otcovia a duchovní otcovia si spoločne zmerajú svoje sily vo florbalovom turnaji. Ženy pozývame zapojiť sa do súťaže o naj – koláč. (Upečený koláč môžete pri príchode odovzdať na označenom mieste, kde budete zaregistrovaná a zaradená do súťaže). Pre všetkých, malých a veľkých, je pripravený guľáš, opekačka, súťaže a hry.


 

 

Na stiahnutie:
[button-red url=“http://www.cvcjakub.sk/wp-content/uploads/2015/03/plagát-myslíme-na-rodinu-2015.pdf“ target=“_self“ position=“left“]plagát[/button-red] [button-red url=“http://www.cvcjakub.sk/wp-content/uploads/2015/03/Buletín-2015-predná-strana.pdf“ target=“_self“ position=“left“]buletín 1[/button-red] [button-red url=“http://www.cvcjakub.sk/wp-content/uploads/2015/03/informačný-leták-2015-zadná-strana.pdf“ target=“_self“ position=“left“]buletin 2[/button-red]

 

Jozef Sedláček

v súčastnosti študent, pracuje ako dobrovoľník s deťmi a mládežou, správca stránky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.