Úspech v SAFi 2014 :)

Ako už mnohí z vás viete, Súťaž Amatérskych Filmárov 2014 na tému Moje áno! pokročila do svojej finálovej časti. Náš dokument, v ktorom sme opisovali život p. dekana, Petra Holbičku, sa vďaka vám dostal až na 3. miesto spomedzi všetkých súťažných videí. Samozrejme, na základe diváckeho hlasovania. Pri sledovaní relácie Doma je doma sa 3.2.2015 dalo napätie priam krájať. Vedeli sme, že priamou cestou postúpiť nemôžeme, ale ešte stále tu bola nádej – odborná porota. Všetci traja dôkladne rozoberali všetko dobré, ale aj to menej dobré. A ich názory mali a stále aj majú váhu nad zlato. Veď sú to predsa odborníci v tejto oblasti – nuž pozorne sme ich počúvali a budeme sa ich rady snažiť aj dodržiavať, ak to bude možné :)! No vráťme sa k vymenovaniu finalistov. Žiaľ, my sme do finále nepostúpili, ale našim súperom tú radosť veľmi radi doprajeme! 4 finalisti tohtoročnej SAFi sú:

  1. Zdenka HertelováFilip Šablatura (Poprad),
  2. sr. Iveta Oradea  Jozef Demčák, Peter Štofik (Snina),
  3. Evka Poláková Matúš Vráb, Ivan Madleňák (Oravská Jasenica),
  4. sr. Zuzana Buntová  Samuel Nagy, Matej Nižník (ZŠ sv. Cyrila a Metoda v Košiciach).

Hlasovať môžete opäť na stránke safi.tvlux.sk! Stále ste v hre o víkendový pobyt v Tatrách :)! Vyhlásenie absolútneho víťaza súťaže prebehne počas živého vysielania relácie Doma je doma, v utorok 17.2.2015.

A na samotný záver by sme sa vám chceli poďakovať v mene celého tímu za každý jeden hlas a sme radi, že ste nás opäť podporili. Dúfame, že naše video splnilo účel!

S pozdravom a požehnaním Tím Farských správ 🙂

Obrázok1Obrázok2

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.